Vognmand i Odder

Hov Anlægs- og Entreprenørfirma ApS hjælper med lokal og national vognmandskørsel i form af kranvogne, affaldscontainere og materialelevering. Vognmanden holder til ved Odder mellem Aarhus, Horsens og Skanderborg.

 

Det tilbyder vi:

- Kranopgaver

- Jordkørsel samt levering af sand og grus

- Levering af alle størrelser af containere til bygge- og haveaffald

- Hejse- og løfteopgaver med kran og grab

 

 

Kontakt

Peter Hansen


Peter Hansen

M: 28 76 48 58
E: ph@hov-ae.dk

 

Vognmandsfirmaet rykker ud til mange forskellige opgaver. Vi hjælper med at transportere, løfte og flytte tunge materialer, fx i forbindelse med bygge- eller anlægsprojekter.

 

Arbejdet handler typisk om transport af havemaskiner, byggematerialer eller tunge organiske elementer som fx jord og sand. Giv lyd, hvis du har noget, der skal køres eller løftes, så finder vi en løsning sammen. 

Vognmandskørsel til private og erhvervskunder

Vi tilbyder vognmandskørsel til både private og erhvervskunder. Om du endevender privatvillaens have eller står i spidsen for et stort byggeprojekt, så hjælper vi gerne med de tunge læs.

De store byggeprojekter holdes i gang

For erhvervskunder transporterer vi industrimaskiner og materialer indenfor alle brancher. Vi sørger for jordkørsel fra byggepladsen og leverer både sand og grus. Vi kommer også gerne forbi og lægger køreplader ud. 

 

Vi hjælper dig gerne med de private projekter i hus og have

Skal du have leveret en container til haveaffald eller byggeaffald, har vi alle størrelser. Hvis du har brug for sand, grus, ralmaterialer eller lignende, er vi leveringsdygtige indenfor alt - store som små læs.

Kontakt os

Har du brug for hjælp til transport, hejs eller løft, så tag fat i os. Vi holder til i østjylland, men bor du et andet sted i Danmark, skal du ikke tøve med at tage kontakt. Find os her.